top of page

A kedvezményezett neve:

Human-Net Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Humán Erőforrásfejlesztési Alapítvány

A projekt címe:

Online-ból Offline-ba

A szerződött támogatás összege:

3.000.000 Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 100%

A projekt tartalmának bemutatása:

Projektünk célja minőségi, innovatív módon hozzájárulni a gyermekek és szüleik aktív időtöltéséhez. Az általunk szervezett programok célja gyermekek fejlesztése mellett, hogy közösségi élményt nyújtsunk, megismerjék a közösséghez tartozás előnyeit, értékeit. Programjanik lehetővé teszik, hogy a szülők, nagyszülők együtt töltsék az időt a gyerekekkel. A gyerekek érdeklődésének és kíváncsiságának megfelelő programokat megtöltjük értékteremtő, ismeretátadó elemekkel. Célunk, hogy erős városi indentitástudat kialakulásához hozzájáruljunk, formáljuk a gyermekek és fiatalok környezetvédelmi és egészségtudatos szemléletét. A modern technikai eszközök használatával a játék és szórakozás mellett feldolgozunk környezetvédelmi, városismereti, egészségmegőrzési témákat. Tapasztalataink szerint a közösséghez tartozás nagyon fontos eleme a lakóhely iránti kötődésnek. A gyerekek az élmény, a tapasztalat útján tanulnak, miközben szociális készségeik fejlődnek, képessé válnak a közösségben való együttműködésre, játékra. Projektünkben nem csak a gyermekek és szüleik vesznek részt, hanem bevonunk középiskolás és fiatal felnőtt önkénteseket is azzal a céllal, hogy az önkéntességet népszerűsítsük, közösséget építsünk, hogy egy önállóan gondolkodni és együtt dolgozni tudó önkéntes közösség alakuljon ki.

A projekt elemei:

Szakkörök, délutáni foglalkozások: közösségi élményt nyújtunk, különböző applikációkkal és modern eszközökkel (pl. Lego robot, kvízek, Minecraft) hasznos tudást adunk át a gyerekeknek.

Rendezvények:

Caftábor Kis Nyüzsi kisrendezvény, ahol játék, kézműves foglalkozások, társasjátékozás, Lego robot programozás, Minecraft várja a gyerekeket. A kisrendezvényeken a szülők számára a gyerekek internetes világáról workshopokat tartunk, illetve Szülő megőrzővel készülünk, ahol tudnak egymással beszélgetni, tapasztalatot cserélni.

Craftábor Nyüzsi egy egész napos nagyrendezvény, helyi civil szervezetek és intézmények bevonásával foglalkozunk a bűn- és balesetmegelőzés, biztonságos internet, környezetvédelem, egészségvédelem témájával.  A rendezvény az egész családnak szóló, érdekes fesztivál jellegű programokkal, sok játékkal, előadásokkal, workshopokkal a Móricz Zsigmond Megyei Könyvtárban valósul meg.

 

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2021. 09. 30.

A projekt azonosító száma: TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2019-00756

imageedit_1_2415351888.png
craftabornyüzsi2
craftabornyüzsi2
press to zoom
craftabornyüzsi3
craftabornyüzsi3
press to zoom
craftaborkisadmin3
craftaborkisadmin3
press to zoom
craftaborkisadmin1
craftaborkisadmin1
press to zoom
craftabornyüzsi1
craftabornyüzsi1
press to zoom
craftaborkisadmin2
craftaborkisadmin2
press to zoom
bottom of page